Hoge kwaliteit content marketing

De online marketing afdeling van Autobandenmarkt.nl (onderdeel van Delticom AG Hannover) heeft na een uitgebreide zoektocht gekozen voor de inzet van Seotech t.b.v. de Nederlandse webshop Autobandenmarkt.nl.

Screenshot 2018-11-29 at 11.38.09

Challenge.

De marketing afdeling bij Autobandenmarkt.nl is continu op zoek naar relevante websites. Door middel van diverse technieken probeert men aan kwalitatieve backlinks te komen. De uitdaging voor Autobandenmarkt is het verkrijgen van backlinks tegen een interessant tarief. Doordat men veel uren kwijt is aan het zoeken naar relevante sites en veel geld kwijt is aan publicatiekosten hebben zij ons gevraagd hierbij te ondersteunen.

Oplossing.

De linkbuilding-infrastructuur van Seotech bevat honderdduizenden sites in zeer diverse sectoren. Binnen de sector ”automotive” hebben wij een selectie van sites gemaakt welke wij inzetten voor Autobandenmarkt.nl. Hiermee hebben we geholpen diverse zoekwoorden beter te positioneren. Enkele zoektermen waar we aan gewerkt hebben zijn ”zomerbanden” en ”winterbanden”.

100%

Van onze SEO klanten heeft meer organisch verkeer binnen 12 maanden

100%

Van onze SEO klanten heeft een hogere Majestic Trust-Flow binnen 12 maanden

9.7

Klanten waarderen ons met een 9.7!

Resultaat.

Overal stijging van de website ranking. Stijging op specifieke zoekwoorden en verbetering van de Trust-Flow en Domain-Authority.

Gerelateerde cases