Spring naar content

Europa’s grootste search marketing beurs SMX München komt er weer aan!

SMX Munchen

SMX is de enige conferentie die volledig gewijd is aan search marketing en hoe search marketing in de marketingmix past. De producers van SMX zijn geen bureau of tool provider maar een neutrale redactie. Je zal geen generieke marketing vinden, maar geavanceerde tactieken en strategieën van topexperts van over de hele wereld. Woon SMX München bij voor een diepe duik in SEO- en SEM-tactieken die de uitdagingen op het gebied van search marketing aanpakken waarmee we worden geconfronteerd en laat je inspireren met nieuwe ideeën.

De SMX München vindt plaats op 15 & 16 Maart 2023

Search Marketing in uitdagende tijden – effectief concurreren in een nieuw tijdperk

We zitten niet in een moeilijke fase, zelfs niet in een crisis. We staan ​​aan het begin van een heel nieuw tijdperk: de middelen zijn beperkt, de budgetten zijn niet oneindig en de uitdagingen zijn toegenomen. Ons werk moet beter, effectiever en duurzamer. Verspilling van middelen, budget en tijd is geen optie meer. En meer dan ooit moeten we onze klanten begrijpen, want ook zij zijn veranderd.
Woon SMX München bij voor een diepe duik in SEO- en SEM-tactieken die de uitdagingen op het gebied van search marketing aanpakken waarmee je wordt geconfronteerd en laat je inspireren met nieuwe ideeën. Elke sessie is gefocust en nauwkeurig en je zult naar huis gaan met de tactieken, strategieën en hulpmiddelen om je missie te volbrengen in het nieuwe tijdperk dat we tegemoet gaan. SMX is de enige conferentiereeks die volledig gewijd is aan zoekmarketing en hoe zoeken in de marketingmix past.

SMX Munich Discount – SMX Munich Coupon – SMX Munchen kortingscode

Gebruik de volgende kortingscode om direct 15% korting op toegangskaarten te ontvangen:

SEOTECHSMX23