Spring naar content
users

Social media marketing

Social media strategie en groei

Slimme social media strategie

Seotech helpt u bij het bepalen van de juiste strategie op social media. Na de inventarisatie van de huidige situatie en de wensen voor de toekomst stellen we een heldere social media strategie op. Zo verhogen we de customer-engagement en vergoten we het social media rendement.Wij ontwikkelen uw social media strategie gericht op een optimaal bereik van uw merk onder uw doelgroep. Door middel van het opzetten van een gerichte strategie maximaliseren we customer engagement door middel van creatieve oplossingen. Uiteraard leveren we volledige support en management, content planning en realisatie en video distributie.Het resultaat van social media marketing is vaak snel zichtbaar door middel van likes, shares, views en commentaar.Hierbij sturen we altijd naar user-generated content. Laat ook uw klanten reclame maken voor u. Meer weten? Bel nu 036 - 203 00 49.

Social media diensten

brand monitoring

Brand Monitoring

Dagelijks verwerken onze high-tech systemen miljarden webpagina’s. Door middel van brand monitoring filteren we pagina’s waarop er over jouw bedrijf gesproken wordt. Hierdoor zijn wij in staat adequaat te reageren op (potentiële) klanten en kan de customer engagement geoptimaliseerd worden. Tevens zorgt brand monitoring voor een betere reputatie. Waar nodig kan er op negatieve uitlating ingesprongen worden om deze om te zetten naar een positieve engagement.

Google Ads evaluatie

Social Media Management

Onze social media professionals beheren en monitoren jouw social media accounts. We verzorgen de communicatie met huidige en potentiële klanten, vergroten het verkeer naar de website en behalen uitstekende resultaten op het gebied van klantrelaties met jouw doelgroep.

Google Ads setup

Setup social media accounts

Het opzetten van social media accounts vraagt enige kennis. Waar tijd beschikbaar is kan er dan ook zelf voor het opzetten van accounts gezorgd worden. In de praktijk hebben ondernemers vaak geen tijd om dit secuur en professioneel op te zetten. Seotech is hierbij jouw partner bij uitstek. We verzorgen een professionele aanwezigheid met aantrekkelijke grafische elementen.

GERELATEERDE CASES