Maximaal rendement op je marketing investering

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technologieën topposities in Google.

Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een gedreven partner op SEO en linkbuilding gebied. We stellen ons graag even voor.

Seotech is het bureau voor al jouw SEO vraagstukken. Wij kennen de SEO disciplines als geen ander en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers altijd aan kop blijven. Dit doen we door de beste te zijn op het gebied van website optimalisatie en linkbuilding. Onze adviezen op het gebied van website optimalisatie zijn altijd een verlengstuk van de eisen van Google en specifiek toegespitst op jouw bedrijf. Zo hoef je geen algemene richtlijnen uit te pluizen maar kun je rekenen op specifieke adviezen.

Waarom SEOTECH?

Meer dan 15 jaar ervaring in SEO & linkbuilding

Meer dan 1 miljoen linkmogelijkheden

Zowel nationaal als internationaal sterk

Transparante werkwijze

Meer dan 250 projecten uitgevoerd

Meer dan 1000 zoekwoorden in de top 3 gepositioneerd

Waar we de beste in zijn.

Onze werkzaamheden bestaan voor het overgrote deel uit linkbuilding. Wij helpen jouw bedrijf bij het verkrijgen van autoritaire links. Hiermee versterken we jouw aanwezigheid in Google en volgen we het Google E-A-T principe: Expertise, Autoriteit en Trust. Want ook voor linkbuilding geldt kwaliteit over kwantiteit!

Onze specialisten

Marketing Agency?

Ook van harte welkom! We werken reeds voor een aantal agency's en ontzorgen hen op het gebied van linkbuilding. Indien gewenst white- en/of privatelabel.

Werken bij SEOTECH?

Ook van harte welkom! We werken reeds voor een aantal agency's en ontzorgen hen op het gebied van linkbuilding. Indien gewenst white- en/of privatelabel.