Spring naar content

Maximaal rendement op je marketing investering

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technieken topposities in Google.

Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een gedreven partner op SEO en linkbuilding gebied. We stellen ons graag even voor.

Seotech is het bureau voor al jouw SEO vraagstukken. Wij kennen de SEO disciplines als geen ander en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers altijd aan kop blijven. Dit doen we door de beste te zijn op het gebied van website optimalisatie en linkbuilding. Onze adviezen op het gebied van website optimalisatie zijn altijd een verlengstuk van de eisen van Google en specifiek toegespitst op jouw bedrijf. Zo hoef je geen algemene richtlijnen uit te pluizen maar kun je rekenen op specifieke adviezen.

Waarom SEOTECH?

Meer dan 15 jaar ervaring in SEO & linkbuilding

Meer dan 1 miljoen linkmogelijkheden

Zowel nationaal als internationaal sterk

Transparante werkwijze

Meer dan 250 projecten uitgevoerd

Al duizenden zoekwoorden geoptimaliseerd

Waar we de beste in zijn.

Onze werkzaamheden bestaan voor het overgrote deel uit linkbuilding. Wij helpen jouw bedrijf bij het verkrijgen van autoritaire links. Hiermee versterken we jouw aanwezigheid in Google en volgen we het Google E-A-T principe: Expertise, Autoriteit en Trust. Want ook voor linkbuilding geldt kwaliteit boven kwantiteit!

Rinko de Jong – Oprichter & CEO

Rinko de Jong is oprichter en directeur van Seotech. De Ondernemer en Emerce noemen hem expert op het gebied van SEO en linkbuilding. Zijn kennis en ervaring hebben vele ondernemers geholpen om naar hogere levels te groeien. Van zolderkamer startups tot multinationals, hij weet altijd een passende strategie te bedenken en voert deze samen met zijn team met veel succes uit. Zijn kennis en praktijk ervaring is niet onopgemerkt gebleven, zo wordt hij regelmatig uitgenodigd door organisaties zoals het Windesheim college en diverse ROC's. Hij heeft geavanceerde zoekmachine marketing gestudeerd aan de Universiteit van San Francisco. Zijn kennis en ervaring is ook internationaal terug te zien. Zo wordt hij o.a. genoemd op de site van Stanford University, de geboorteplaats van Google. In Nederland schrijft hij o.a. voor Frankwatching.com en Emerce.nl. Hij is vastbesloten samen met zijn team bedrijven te helpen groeien. Is uw bedrijf hun volgende project?

Marketing Agency?

Ook van harte welkom! We werken reeds voor een aantal agency's en ontzorgen hen op het gebied van linkbuilding. Indien gewenst white- en/of private label.

Werken bij SEOTECH?

Interesse in een uitdagende baan bij de SEO en linkbuilding expert van Nederland? Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en carrièrekansen.