Spring naar content
edit

Copywriting

Professionele copywriting voor website content, PR, content marketing en meer

Website teksten

Seotech verzorgt creatieve en op jouw doelgroep gerichte SEO teksten. We schrijven, en indien gewenst publiceren, dagelijks duizenden woorden aan unieke en relevante content voor diverse opdrachtgevers. Als onderdeel van SEO en als strategie voor het bereiken van nieuwe doelgroepen.

Kwalitatieve en unieke content is van groot belang bij de vindbaarheid van websites in de organische zoekresultaten. Unieke content zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid maar verbetert ook de conversie en kan bijdragen aan user-generated backlinks. De copywriters van Seotech met elk hun eigen expertise helpen jouw bedrijf bij het realiseren van content die voldoet aan de eisen van Google en waarmee jouw bedrijf excelleert.

Geef je site de aandacht die het verdient

brand monitoring

Website teksten

Kwalitatieve website teksten die voldoen aan alle SEO eisen.

Target

Content marketing

Professionele content marketing teksten zoals inspiratie, lijstjes en product reviews.

Paper

Persberichten

Hoge kwaliteit persberichten eventueel in combinatie met publicatie.

Group 6

Group 7

CTR / Click Through Rate

Goede inhoudelijke en kwalitatief geschreven content is van groot belang voor topposities in Google. Wij hebben reeds honderden opdrachtgevers geholpen met content optimalisatie en het verbeteren van de positionering, en dat levert geld op! Kijk maar eens naar de CTR (Click Through Ratio) in Google organic search.

tabel_linkbuilding

GERELATEERDE CASES