Spring naar content
linkbuilding_white

Linkbuilding

Kwalitatieve relevante linkbuilding volgens Google’s E-A-T principe

Linkbuilding uitbesteden aan Seotech

Op zoek naar professionele kwalitatieve linkbuilding op gerelateerde en autoritaire websites? Dan heeft u bij Seotech de juiste partner gevonden! Als specialist op het gebied van linkbuilding doen wij niet anders dan kwalitatieve links realiseren voor onze opdrachtgevers. Bijna iedere ondernemer, en menig internet marketing bureau, weet hoe lastig het is om kwalitatieve en relevante backlinks te verkrijgen. Seotech beschikt over een uitgebreide linkbuilding infrastructuur met meer dan een miljoen linkbuilding mogelijkheden. Bespaar tijd en geld en ga voor echte topposities door linkbuilding bij Seotech uit te besteden. Bel direct voor een vrijblijvend voorbeeld voor jouw bedrijf.

De bouwstenen voor succes

noun_skills_3293529

Expertise

Wees een expert binnen je vakgebied. Wij helpen je bij het verwerken van jouw expertise op je website en via externe publicaties. Door middel van hoge kwaliteit content met geverifieerde informatie en auteurs.

ui

Autoriteit

Om van je website een autoritaire website te maken realiseren we verwijzingen van andere autoritaire websites in jouw vakgebied. Dit in combinatie met expertise en naleving van Google richtlijnen zal je website beter positioneren.

gestures

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van je website is van groot belang bij de positionering in Google. Het naleven van Google richtlijnen in combinatie met verifieerbare naleving van e-commerce regelgeving en customer feedback zoals klantreviews vergroot de betrouwbaarheid van jouw bedrijf.

Group 6

Relevante links van betrouwbare websites

Relevante links van betrouwbare websites met sterke linkprofielen zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van topposities in het organische zoekgedeelte van Google. Voor linkbuilding geldt dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. De linkbuilding specialisten van Seotech hebben jarenlange ervaring met het realiseren van sterke relevante backlinks. Met een partner netwerk van ruim een miljoen websites in diverse sectoren en door middel van outreach kan Seotech je helpen om efficiënt en tegen de laagst mogelijke investering hoogwaardige backlinks te realiseren waardoor je op competitieve zoektermen bovenaan gevonden wordt. Bespaar tijd en geld en profiteer van onze sterke inkoopvoordelen door linkbuilding uit te besteden aan Seotech. Wij garanderen de meeste linkwaarde voor je budget en werken volgens Google E-A-T (Expertise, Autoriteit, Trust) richtlijnen waardoor je kunt rekenen op een duurzaam linkbuilding resultaat.

Linkbuilding mix

Seotech levert hoge kwaliteit links op relevante websites. De linkbuilding mix bestaat uit diverse soorten backlinks. Welk soort links voor jouw project noodzakelijk zijn wordt vooraf middels een vrijblijvende concurrentie-analyse bepaald. Wil je weten welke links jouw bedrijf nodig heeft om hoog in Google gevonden te worden? Neem dan direct contact met ons op om vrijblijvend de linkbuilding mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen.

Group 7

Het belang van linkbuilding

Linkpopulariteit is een van de belangrijkste factoren bij de positionering in Google. Wanneer je linkbuilding uitbesteed bij Seotech kun je rekenen op sterke relevante links die je website beter laten ranken. En dat levert geld op. Kijk maar eens naar de CTR (Click Through Ratio) in het organische zoekgedeelte.

tabel_linkbuilding

GERELATEERDE CASES