Spring naar content
Dev

Website ontwikkeling

Professioneel en conversie verhogend webdesign en development

Webdesign & webdevelopment

Potentiële klanten zijn kritisch, daarom is het van belang je onderneming op professionele wijze te presenteren. Seotech levert kwalitatieve websites & webshops welke je onderneming onderscheiden van de concurrentie en gemaakt zijn om te converteren.

Webdesign & webdevelopment

Webdesign

Je hebt maar één gelegenheid op een positieve eerste indruk

In de digitale wereld is er maar één kans op een goede eerste indruk. Een professioneel en duidelijk webdesign is hierbij van groot belang. Een goed uitziende website met heldere navigatie zal de bezoeker langer op de website houden en de conversie verhogen.

Seotech heeft als doel jouw onderneming op te laten vallen binnen de door jouw doelgroep geraadpleegde kanalen. Door slimme design ideeën realiseren we branding welke mensen bij blijft. Door het werken met mock-ups, testfases en na live gaan heatmaps en A/B testen, zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. Door het optimaliseren van design en gebruikersgemak realiseert Seotech aanzienlijke conversie verbeteringen.

Seotech gelooft in het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring van ondernemers te combineren met onze kennis van online marketing en branding, bieden we een solide basis om online succesvol te worden. Door het bundelen van kennis weet Seotech altijd de doelgroep op een professionele wijze te bereiken en te converteren naar leads en sales.

Webdevelopment

Onze programmeurs werken met de meest recente technieken waardoor jij als opdrachtgever altijd voorop in de branche loopt. En door de combinatie van vaste medewerkers en outsourcing tegen zeer concurrerende tarieven.

Webdevelopment vraagt om een goede planning en architectuur. Seotech ondersteunt klanten vanaf de eerste concept fase. Door onze kennis te bundelen met de kennis en ervaring van onze opdrachtgevers weten we altijd een perfect passende oplossing te bouwen. Doordat Seotech veel aandacht besteed aan opleidingen en trainingen zijn onze programmeurs in staat zeer complexe trajecten succesvol uit te voeren. En in combinatie met outsource medewerkers tegen concurrerende tarieven.

Om aan alle diverse eisen en wensen van onze opdrachtgevers te voldoen, bieden we een uitgebreid dienstenpakket. Dit bestaat o.a. uit e-commerce webshops, bedrijfswebsites, platformen, intranet, maatwerk applicaties, responsive sites, Facebook applicaties en meer. Wat voor webdevelopment wensen je ook hebt, Seotech realiseert een kwalitatief eindresultaat.

Webhosting

Betrouwbare webhosting, supersnel, hoge beschikbaarheid, 24×7 ondersteuning, telefonisch bereikbaar en professionele verhuisservice!

GERELATEERDE CASES