Spring naar content

Tekstschrijver (tekstschrijfster) – Copywriter – SEO teksten (Part-time)

VACATURE VERVULD!

Als (Part-time) (SEO) tekstschrijver schrijf je unieke teksten. Deze teksten gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kun je denken aan productinformatie teksten, teksten over dagjes uit, informatieve teksten, persberichten en blog artikelen. De teksten dienen uniek te zijn. Daarnaast is het van belang dat je je snel kunt inleven in diverse onderwerpen en bedenkt wat voor de lezer interessant is om te weten. Je hebt dus een onderzoekende en creatieve instelling nodig. Naast deze aspecten is het natuurlijk erg belangrijk dat je perfect ABN spreekt en schrijft.

Over Seotech

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technologieën topposities in Google. De afgelopen jaren hebben we met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor tientallen opdrachtgevers. Hierbij richten wij ons op spelers met potentie om groot te worden. Zo kunnen we met hen meegroeien. Wij behalen unieke resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Seotech heeft dus de kennis en ervaring om bedrijven op zeer competitieve zoektermen optimaal te positioneren.

Je werkplek

Je werkplek zal bij ons op kantoor in Almere-stad zijn. Wij zijn gevestigd in het voormalig Leaseplan hoofdkantoor aan de Wisselweg 33. Wij werken met 3 a 4 interne medewerkers en meer dan 15 externe medewerkers. Het is dus van belang dat je in een klein team kunt werken. Eigen initiatief en een ondernemende instelling zijn een pre.

Functie eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau
Communicatief sterk, professioneel en ABN
Je kunt je makkelijk inleven / verdiepen in de diverse producten en diensten en tevens de doelgroepen van onze opdrachtgevers
Je hebt ervaring als Tekstschrijver(ster)
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
Je hebt affiniteit met internet marketing / zoekmachine optimalisatie
Je hebt een goede dosis eigen initiatief en bent onderzoekend ingesteld

Wat we bieden

Een leuke Part-time functie met ruimte voor creativiteit
We beiden je een goed marktconform salaris
Een functie in een jong ondernemend team met veel potentie om mee te groeien met ons bedrijf
Diverse aansprekende e-commerce ondernemingen waar je voor schrijft
Ruimte voor creativiteit

Interesse?

Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@seotech.nl
Wil je meer informatie? Bel dan 036 – 203 00 49

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!