Vacature accountmanager new business internet marketing

Als accountmanager new business bij Seotech ben je actief bezig met het werven van nieuwe klanten. Dit doe je door middel van koude acquisitie. Je zal telefonisch contact leggen en via de telefoon het product van Seotech aan potentiële klanten demonstreren. Je hebt kennis van internet marketing en dan met name van SEO / linkbuilding. Bij interesse nodig je de klant uit bij ons op kantoor om nader kennis te maken en de klant te overtuigen met ons in zee te gaan. Je werkt op basis van een realistische maandelijkse target. Je vindt het leuk om zoveel mogelijk te scoren en dus ook te verdienen. We werken met royale commissies en zonder plafond. Indien je succesvol bent in deze functie kun je een zeer riant salaris verdienen.

Over Seotech

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technologieën topposities in Google. De afgelopen jaren hebben we met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor honderden websites en webshops. Hierbij richten wij ons op spelers met potentie om groot te worden. Zo kunnen we met hen meegroeien. Wij behalen unieke resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Seotech heeft dus de kennis en ervaring om bedrijven op zeer competitieve zoektermen optimaal te positioneren. Naast de SEO werkzaamheden leveren we websites & webshops en producten gerelateerd aan internet marketing en webdevelopment.

Jouw werkplek

Jouw werkplek zal bij ons op kantoor in Almere-stad zijn. Wij zijn gevestigd in het voormalig Leaseplan hoofdkantoor. Wij werken met een klein intern team en vele externe medewerkers. Het is dus van belang dat je in een klein team kunt werken. Zelfstandigheid, eigen initiatief en een ondernemende instelling zijn een eis. Je gaat contacten onderhouden (email/telefoon) met, na verloop van tijd, honderden leads / klanten. Om dit te managen beschikken we over geavanceerde software waar je mee zal werken.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau
Communicatief sterk, professioneel en ABN
Ervaring met telesales
Je kunt je makkelijk inleven / verdiepen in de diverse producten en diensten en tevens de doelgroepen van onze opdrachtgevers
Je hebt ervaring met internet marketing en dan met name SEO / linkbuilding
Je hebt (basis) kennis van Html
Je hebt (basis) kennis van CMS systemen zoals WordPress/WooCommerce, Joomla, Magento, Opencart
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
Je hebt affiniteit met internet marketing / zoekmachine optimalisatie
Je hebt eigen initiatief

Wat we bieden

We bieden je een goed salaris met hoge commissies
Een functie in een ondernemend team met veel potentie om mee te groeien met ons bedrijf
Diverse aansprekende e-commerce ondernemingen waar je mee spreekt
Ruimte voor eigen initiatief
Bonus op basis van behaalde resultaten

Interesse?

Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@seotech.nl
Wil je meer informatie? Bel dan 036 – 203 00 49

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!